دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
دیلی استار گزارش داد ن

نقش «سیا» در تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان

روزنامه انگلیسی دیلی استار در گزارشی خبری افشاء کرد که تمام مراحل تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان طی دهه 1980 میلادی زیر نظر سازمان اطلاعات خارجه آمریکا موسوم به سیا انجام می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۷۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، به دنبال کشته شدن بسیاری از جوانان آمریکایی به علت مصرف بیش از اندازه ماده مخدر هروئین، به تازگی تحقیقاتی توسط روزنامه دیلی استار صورت گرفته که نشان می‌دهد سرچشمه تولید و توزیع بسیاری از مواد مخدر در کشور آمریکا به دست سازمان اطلاعات خارجی این کشور یعنی سیا صورت می‌گیرد.

علاوه بر این به دنبال کشته شدن «کورت کابین» خواننده معروف آمریکایی، «جان پوتاش» نویسنده در مقاله‌ای عنوان کرد که بسیاری از خوانندگان آمریکایی به علت تبلیغ ایدئولوژی‌های چپ‌گرای خود به شدت تحت نظارت سازمان سیا قرار داشتند.

«جان پوتاش» همچنین افشا می‌کند که در دهه 1980 سازمان سیا آمریکا بعد از قاچاق مواد مخدر از افغانستان آن را به داخل کشور وارد کرده و سپس خود میان خوانندگان و چهره‌های مشهور توزیع می‌کرد.

«جان استاکول» نیروی سابق سازمان سیا نیز در گفت‌وگو با دیلی استار افشا می‌کند که سازمان اطلاعات آمریکا بخش عمده مواد مخدر افغانستان را به بیرون قاچاق کرد و در حقیقت تجارت هروئین به دست نیروهای این سازمان هدایت می‌شود.

در این گزارش ادعا شده است که حکمتیار با سیا در قاچاق مواد مخدر دست داشته است.

جان استاکول در ادامه می‌افزاید، در دهه 1980 تا اوایل دهه 1990 تمام هروئین مصرفی آمریکا توسط سازمان سیا در افغانستان تامین شده و سپس به آمریکا منتقل می‌شد.

جان استاکول همچنین می‌گوید، گلبدین حکمتیار رئیس سابق حزب اسلامی افغانستان برای مقابله با نیروهای اتحاد جماهیر شوروی سابق در زمان ورود ارتش سرخ به افغانستان بیش از 600 میلیون دلار از آمریکا پول دریافت کرده است.

به گفته استاکول، حکمتیار همچنین نقش عمده‌ای در روند تولید مواد مخدر در منطقه داشته است، زیرا وی برای تامین هزینه عملیات جنگی خود در افغانستان نیازمند بودجه مالی بود که با همکاری سازمان سیا از طریق قاچاق مواد مخدر این بودجه تامین می‌شده است.

به نوشته دیلی استار، سازمان جاسوسی آمریکا چشمان خود را بروی تجارت مواد مخدر از افغانستان به این کشور بسته و با افزایش تجارت نیاز به بازار جدید احساس می‌شد که خوانندگان و موسیقی آنها در اولویت قرار گرفتند.

این در حالی است که آمریکا 9 میلیارد دلار در طول سال‌های گذشته برای مبارزه با مواد مخدر هزینه کرده، اما نتیجه کار افزایش تولید این مواد در طی سال‌های گذشته بوده است.
ارسال نظر
آخرین اخبار